Kızılpınar Atatürk İlkokulu

Vizyon: İnsan bilgiyi, bilgi teknolojiyi, teknoloji yeniliği, yenilik kaliteyi, kaliteyi biz getiriyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, onun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda hareket eden, kendini gerçekleştiren, yeniliklere açık, çağın getirdiği teknolojik değişikliklere uyum sağlayan, düşünen, sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 13:30 18:20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (282) 727 3717

WEB - https://kizilpinarataturk.meb.k12.tr

Adres - KIZILPINAR GÜLTEPE MAH. 488. SK. 125. YIL ORTA OKULU BLOK NO 4 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu mahalle yaklaşık 40.000 nüfuslu bir yerleşim yeridir.

Ulaşım Okulumuza Çerkezköy ilçe merkezinde bulunan otogardan her 10 dk bir şehir minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 46,İLÇE MERKEZİNE 2 KM.